Portobello se špenátem

Vegetariánské Portobello s pečeným špenátem

Ingredience :

  • Vanička hub Portobello
  • 150g listového špenátu
  • Sůl
  • Pepř
  • česnek
  • Olivový olej

Houbu Portobello vydlabeme a připravíme si listový špenát, který si na olivovém oleji osmahneme, přidáme sůl, pepř, česnek, dělejte to od oka dle chuti. Pracujeme rychle, protože špenát nám rychle spadne a budeme ho ještě péct v troubě. Vnitřek houby osolíme, opepříme a lehce zakápneme olejem. Naplníme našim špenátem zase zakápneme olejem a ve vymaštěném pekáčku pečeme na 180 °C asi 10 minut.

Je to veliká dobrota a hlavně rychlá večeře či předkrm. Na talíři zakápněte zase olivovým olejem chytne to šmrnc.

Dobrou chuť!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *